HUNDEKLUBBEN MØN - en hjælp og variation til hverdagen
 

SOIGNERING

Lær din hund at blive plejet

At blive soigneret står ikke på mange hundes ønskeliste men det kan i nogle tilfælde være en nødvendighed f.eks. ved sygdom og tilskadekomst og nogen gange skal de jo bare vaskes, klippes og børstes.

 

 

Sådan gør du: vær altid positiv og venlig overfor hunden så den forbinder soignering med hyggeligt samvær med dig. Lad endelig være med at være sur og sige NEJ hele tiden, når hunden viser den er utryg. Start tilvænningen på steder hvor den er mindst følsom ( ryggen, benene og maven) En dejlig tur med børsten evt. klø den steder den godt kan lide kløet og nusset. Vent med de følsomme steder ( poterne, ørene og hovedet ) til hunden har fået et afslappet forhold til børsten.

 

Godbidder undervejs er en rigtig god ting og en masse ros. Vent ikke med godbidderne til soigneringen er færdig. Giv den alt det positive imens tilvænningen står på. Stop mens hunden stadig syntes at træningen er positiv eller neutral, for hvis du først stopper når hunden er blevet utålmodig og vil væk slutter du med et dårligt resultat og det husker hunden til næste gang hvor den så vil starte med en negativ opfattelse af træningen. Så hav tålmodighed og vær positiv inden du begynder træningen.

God fornøjelse.

HUNDEKLUBBEN MØN - KOBBELVEJ V/ MATERIALEPLADSEN, 4780 STEGE - Tlf. 55811606 mellem kl. 20.00 - 21.00 mandag, onsdag og søndag
Lav din egen hjemmeside med mono.net